آخرین گزارش از نابرابری اقتصادی در جهان / 1درصدی ها چقدر ثروت دارند؟
بورس و اوراق بهادار، بازاریابی داخلی و خارجی، اقتصادی، مدیریت، بازرگانی، قوانین امور گمرکی
تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
آخرین گزارش از نابرابری اقتصادی در جهان / 1درصدی ها چقدر ثروت دارند؟
یک شنبه 27 مهر 1393 ساعت 12:39 | بازدید : 768 | نویسنده : حمید | ( نظرات )

آخرین گزارش از نابرابری اقتصادی در جهان / 1درصدی ها چقدر ثروت دارند؟

طبق گزارشی که روز سه شنبه منتشر شد، 1 درصدی که ثروتمندترین افراد جهان را تشکیل می دهند، در حال ثروتمندتر شدن هستند و بیش از 48 درصد ثروت جهانی را در اختیار دارند. این گزارش نسبت به نابرابری روبه رشدی هشدار داد که ممکن است منجر به بحران اقتصادی شود.


 

به گزارش جماران، شفقنا به نقل از گاردین، طبق گزارش ثروت جهانی که سازمان "کردیت سوییس" منتشر کرده است، هر فرد تنها 3650 دلار نیاز دارد تا در زمره ی نیمه ی شهروندان جهانی که ثروتمندترین هستند قرار بگیرد. با این حال، برای اینکه فرد جزء 10درصد بالایی ثروتمندترین ها باشد، نیاز به 77هزار دلار دارد و 798هزار دلار متعلق به 1درصد بالایی است.


 

این گزارش سالانه که هم اکنون پنجمین سال انتشار آن است می افزاید: "روی هم رفته، نیمه ی پایینی جمعیت جهانی کمتر از 1درصد مجموع ثروت را در اختیار دارند. در تضادی شدید، ثروتمندترین دهک دارنده ی 87درصد ثروت جهانی است، و صدک بالایی به تنهایی دارای 48.2 درصد دارایی های جهانی است."


 

طبق داده های این گزارش مجموع ثروت جهانی به رکورد جدیدی معادل 263 تریلیون دلار رسیده است که بیش از دو برابر رقم 117 تریلیون دلار مربوط به سال 2000 است. این گزارش می گوید که بریتانیا تنها کشوری عضو G7 است که نابرابری در آن در قرن 21 در حال افزایش است.


 

داده های این گزارش مورد استفاده فعالان ضد فقر در "آکسفام" قرار گرفته بود که گزارششان در آغاز سال جاری نشان می داد 85 نفری که ثروتمندترین افراد در جهان هستند مجموع ثروتی معادل 1 تریلیون دلار در اختیار دارند، که معادل ثروت 3.5 میلیارد نفر از فقیرترین افراد جهان است.


 

"اما سیری" مدیر بخش نابرابری "آکسفام" گفت: "این ارقام شواهد فراتری بر این واقعیت فراهم می کند که نابرابری شدید و در حال رشد است، و جبران اقتصادی پس از بحران مالی به نفع ثروتمندان به انحراف کشیده شده است. در کشورهای فقیر، افزایش نابرابری به معنی تفاوت بین کودکان برای دستیابی به فرصت تحصیلی و بین بیماران برای دستیابی به مداوای نجات بخش است."


 

او افزود: "در بریتانیا، دولت های پیاپی در رسیدگی به نابرابری فزاینده ناکام بوده اند. این گزارش نشان می دهد کسانی که کمترین استطاعت را داشتند بهای بحران مالی را پرداخته اند در حالی که ثروت بیشتری به خزانه ی ثروتمندان سرازیر شده است."


 

افزایش 20.1 تریلیون دلاری در ثروت جهانی طی سال گذشته، بیشترین رکورد پس از سال 2007 است. این گزارش می گوید مجموع ثروت جهانی پس از سال 2008 هر سال افزایش یافته است و اکنون 20 درصد بیشتر از نقطه ی اوج خود در مقدار پیش از بحران است.


 

تحلیلگران "کردیت سوییس" به بحثی اشاره کرده اند که سبب آن انتشار آثاری همچون کتاب نویسنده فرانسوی "توماس پیکتی" درباره روندهای بلند مدت به سمت نابرابری بود. طبق این گزارش، در حالی که نابرابری در بسیاری از کشورهای خارج از G7 افزایش یافته بود، درون این گروه که شامل توسعه یافته ترین اقتصادهای جهان است، این تنها بریتانیا بود که نابرابری در آن از آغاز قرن 21 افزایش یافته است.


 

گزارش مزبور می گوید: "تنها یکی از اعضای این گروه یعنی بریتانیا طی دوره ی 2000-2014 دارای نابرابری رشدیافته بوده است و تنها سه کشور پس از سال 2007 نابرابری شان افزایش یافته است: فرانسه، ایتالیا و بریتانیا."


 

این گزارش در مورد بریتانیا می افزاید: "این روزها الگوی توزیع ثروت در بریتانیا بسیار منطبق با یک الگوی متعارف یک اقتصاد توسعه یافته است. تقریبا 60درصد جمعیت ثروتی فراتر از 100هزار دلار دارند و 2 میلیون میلیونر در این کشور وجود دارد."


 

محاسبات دیگر تیم "کردیت سوییس" به افزایش نابرابری در ثروت جهانی طی سالهای اخیر اشاره دارد و نشان می دهد که مجموع ثروت در ایالات متحده با آهنگی سریعتر از درآمدها افزایش یافته است. نویسندگان این گزارش هشدار دادند که این روندی است که ممکن است منجر به بحران شود.


 

به نوشته ی این گزارش، "در طول مدتی بیش از یک قرن، نسبت ثروت به درامد به طور متعارف در بازه ای بین 4 و 5 قرار گرفته بود. با این حال، این نسبت در جریان حباب "دات کام" در سال 1999 به بیش از 6 افزایش یافت و طی سالهای 2005 تا 2007 نیز دوباره این مرز را رد کرد. این نسبت پس از بحران مالی به سختی به درون "نوار متعارف" بازگشت، اما این روند نزولی از آن هنگام معکوس شده است، و نسبت مزبور در حال حاضر رکوردی بالا معادل 6.5 را ثبت کرده است که تنها با دوران "رکود بزرگ" [1930] قابل مقایسه است. با توجه به اینکه نسبت به طور غیر عادی بالای ثروت به درامد در گذشته همواره نشانگر رکود بوده است، این علامت هشداردهنده ای است."


 

چین هم اکنون، بیش از هر کشور دیگری به غیر از آمریکا و ژاپن، دارای تعداد افراد در 10٪ بالایی دارندگان ثروت جهانی است، و با عبور از فرانسه، آلمان، ایتالیا و بریتانیا، به رتبه ی سوم صعود کرده است.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست






























می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
نظر سنجی

چه مطالبی را با توجه به اینکه وبلاگ اموزشی است نیاز است بیشتر به آن بپردازیم متشکرم

آرشیو مطالب
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 891
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 109

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2830
:: باردید دیروز : 2272
:: بازدید هفته : 5118
:: بازدید ماه : 7596
:: بازدید سال : 59425
:: بازدید کلی : 179966